SİVAS / KANGAL - Atatürk İlkokulu

EĞİTİM MATERYALLERİ

Ock

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Ar-Ge Birimi koordinasyonunda gönüllü öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan 16.Hafta (11-15 Ocak) ev ödevleri yayımlanmıştır. 1-12.sınıfa kadar tüm sınıflar da okuyan öğrencilerimiz aşağıdaki ilgili sınıfa tıklayıp fasiküllere ulaşabilirler.

Ock

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim BölümüTtarafından, okul öncesi eğitim sürecinin desteklenmesi ve uzaktan eğitim çalışmalarına yönelik kaynak materyal geliştirilmesi amacıyla "Dolu Dolu Anaokulu" e-fasikülleri hazırlandı.

Aylık iki sayı olarak yayımlanan e-fasiküllerin Ocak ayı 1. fasikülü Bursa Temel Eğitim Bilişim Ağı (TEBA) üzerinden tüm öğrenci ve velilerimizin erişimine sunulmuştur.

Ock

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklarını yönlendirmek konusunda velilere destek olmak için yeni bir çalışmayı, bizzat kaleme aldı. "Hayatın İçindeki Müfredat" adını verdiği el kitabında, ailelere "Günlük yaşamımızın aslında çocuklarımız için ne kadar zengin ve keyifli bir öğrenme ortamı olduğunu birlikte fark edelim istiyoruz" diyerek seslenen Ziya Öğretmen, bu sayede çocukların o hep akıllarındaki "Derslerde öğrendiklerim ne işe yarayacak?" sorusuna da yanıt vermenin kolaylaşacağını yazdı.