EĞİTİM MATERYALLERİ

Nis

Her ay iki sayı olarak yayımlan "Burası BİZDE" e-fasiküllerinin 9. sayısı Bursa Temel Eğitim Bilişim Ağı (TEBA) üzerinden tüm öğrenci ve velilerimizin erişimine sunulmuştur.

"Burası BİZDE" e-fasiküllerine ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Her ay iki sayı olarak yayımlan "Burası BİZDE" e-fasiküllerinin 8. sayısı Bursa Temel Eğitim Bilişim Ağı (TEBA) üzerinden tüm öğrenci ve velilerimizin erişimine sunulmuştur.

"Burası BİZDE" e-fasiküllerine ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Numbers, School, Animals, Daily Routine, Sports, Environment, Chores" gibi temalardan oluşan ve öğrencilerin sınıf ile seviyelerine uygun olarak öğretmenleri tarafından seçimi yapılabilecek kartların eğlenceli ve akılda kalmayı kolaylaştıran bir yapıda hazırlanması sağlanmıştır. Özellikle Covid-19 salgın sürecinde yürütülen uzaktan eğitim faaliyetlerini destekleyerek yabancı dil eğitiminde verimliliği artırabilmek ve öğrencilerimizin yardımcı kaynak ihtiyacını azaltmak amacıyla, hazırlanan kelime kartları http://tegmmateryal.eba.gov.tr web sayfasında yayınlanmıştır

Mrt

Aylık iki sayı olarak yayımlanan e-fasiküllerin Mart ayı 2. fasikülü Bursa Temel Eğitim Bilişim Ağı (TEBA) üzerinden tüm öğrenci ve velilerimizin erişimine sunulmuştur.

"Dolu Dolu Anaokulu" e-fasiküllerine ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Kitapta öğrenciler ve ailelerinin interaktif bir şekilde yapabilecekleri pek çok etkinlik bulunduğunu ifade eden Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, "Çocuklarımızın kaygılarından arınmaları için psikoeğitsel olarak desteklenmelerini çok önemsiyoruz. Bu yeni kitabımızla, çocuklarımız kendileriyle rahatlıkla özdeşleştirdikleri Elif ve Alp'in yaşantıları üzerinden yüz yüze eğitim sürecinde okulda uymaları gereken kuralları daha iyi özümseyecek. Ayrıca kitapta yer alan etkinlikleri yaparak kendilerini sağlıklı bir şekilde ifade edebilecekler."

Hazırlanan Elif ile Alp - 4 "Okul Heyecanı" kitapçığı e-kitap haline ulaşmak için tıklayınız.

5.Sınıf için tıklayınız.

6.Sınıf için tıklayınız.

7.Sınıf için tıklayınız.

8.Sınıf için tıklayınız.

Mrt

Aylık iki sayı olarak yayımlanan e-fasiküllerin Mart ayı 1. fasikülü Bursa Temel Eğitim Bilişim Ağı (TEBA) üzerinden tüm öğrenci ve velilerimizin erişimine sunulmuştur.

"Dolu Dolu Anaokulu" e-fasiküllerine ulaşmak için tıklayınız.

Şbt

Daha önce yayımlanan bütün haftaların içeriklerine sıralı bir şekilde ulaşmak için http://siirtarge.meb.gov.tr adresinden "Ödev Takip Sistemi" adlı sekmeye tıklayabilirsiniz.

Şbt