Oyunlaştırılmış Matematik Eğitimi ve İnteraktif Öğrenme Araçları

Detay ve Kayıt: http://basaksehir-livinglab.com adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Oyunlaştırılmış matematik eğitimi uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin aktif katılımlarını ve motivasyonlarını arttırarak kalıcı öğrenmeler sağlar. İnteraktif öğrenme ile öğrenmeleri kalıcı hale getirme uzaktan eğitim sürecinin olmazsa olmazlarından. Peki bu nasıl sağlanır ? Bu eğitimde web 2.0 uygulamalarına, İnteraktif Simülatör programlarına, kalıcı öğrenmeleri arttıracak zihin haritaları uygulamalarına, dijital oyun tasarımlarına daha doğrusu Matematik eğitimini kolaylaştıran ve eğlenceli hale getiren her bilgiye ulaşabilirsiniz.

Etkinlik Başlıkları

·         Matematik dersini oyunlaştırma ve interaktif öğrenme

·         Hızlı okuma

·         Zihin Haritaları

·         Etkili Zaman yönetimi uygulamaları

·         Dijital oyun tasarımları

·         Online eğitimde hızlı not tutma ve aktif katılım için dijital öneriler.

Etkinlik Tarihi: 16 Ocak 2021 Cumartesi

Etkinlik Saati : 17.00-18.30

Etkinlik Yeri :  Zoom üzerinden online yapılacaktır.

Zoom 100 kişi ile sınırlıdır.Yoğun başvuru durumunda Zoom'a giremezseniz kontenjandan dolayı,  BAŞAKŞEHİR LIVING LAB YOUTUBE kanalında aynı zamanda yayınlanıp etkinliğe katılabilirsiniz.

Katılımcı Niteliği:

·         İlkokul ve ortaokul öğrencileri

·         Veliler

·         Sınıf öğretmenleri ve Branş öğretmenleri

·         Eğitim rehberleri

·         Dijital eğitim sistemine önem veren herkes katılabilir.

Eğitimlere Başvururken Unutmamanız Gerekenler:

·         Eğitim ve etkinlikler tamamen ücretsizdir.

·         Eğitim ve etkinlikler online platformlar üzerinden gerçekleştirilecektir.

·         Online eğitim salonları eğitimden 15 dk. önce açılmaktadır.

·         Eğitimler başlamadan önce katılım durumunuzla ilgili e-mail ve sms üzerinden bilgilendirme yapılacaktır. E-mailinizi ve özellikle Spam kutunuzu kontrol etmeyi unutmayınız. ( Aktif kullandığınız e-mail adresinizi yazınız.)

·         Katılımcı yoğunluğu olduğu durumunda saat ve tarih değişikliği yapılabilir.

·         Eğitimi tamamlayan kişilere katılım belgesi verilecektir.

·         Lütfen katılım sağlayamayacağınız eğitim/etkinliklere başvuru yapmayınız.

Yayın: 14.01.2021 - Güncelleme: 14.01.2021 00:18 - Görüntülenme: 242
Kaynak: http://basaksehirlivinglab.com