Atatürk İlkokulu

Adres
ZAFER MAH. ZAFER YENİYOL3 SK. SİVAS KANGAL ATATÜRK İLKOKULU BLOK NO: 4 KANGAL / SİVAS
Vizyon
Yaptığı işin en iyisini yapan, başarmak mutlu olmaktır felsefesini güden, yeni değerlere önem veren, bilgiye ulaşmak yollarında zorlanmayan, mutlu olmayı bilen, üreten bireyler yetiştirmek.
Misyon
Gelecekte karşılaşacağı problemlerini akılcı yöntemlerle çözebilmesi için bilinen ve kullanılan çağdaş eğitim ve öğretim yöntemleriyle bireylere; geçmişiyle aydınlık çağdaş geleceği arasında köprü olmak.
"Okulumuz Temiz" ve "Ulusal Kalite Etiketi"
Dogalgaz
Karayolu ve Demiryolu
Yerleşim Yeri
İlçemizde ev kiraları 600 TL ile 1000 TL arasında değişmektedir. Okulumuz öğretmenevine yakın olup, öğretmenevinde konaklama imkanı vardır. Kışın kar yağışlı ve soğuk, yazın ise; gündüz sıcak, gece serindir.
İl merkezine 88 km uzaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz eTwining projeleri üretmektedir. Gösterdiği başarıdan dolayı Kangal´da ilk "Ulusal Kalite Etiketi" alan okuldur.