Ara

01.12.2020 Salı gününden (bugün) itibaren, hafta içerisinde 21.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Yeni bir karar alınıncaya kadar, sonraki haftalarda da uygulama bu şekilde devam edecektir.

Ara

İNGİLİZCE ÖDEVLERİNİZİ SINIFLARINIZDAN MASKE VE MESAFE KURALINA DİKKAT EDEREK ALABİLİRSİNİZ

Kas

İlkokul kanalında haftanın ders tekrarları, özel eğitim ve yetişkin kuşağı,‬ ‪✍️ EBA ortaokulda haftanın özeti ve LGS hazırlık, ‬ ‪Lise kanalında haftanın özeti ve YKS hazırlık kuşağı.‬

Kas

İlgi:  a) Sivas Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğünün 18/11/2020 tarih ve 16987 sayılı yazısı.

b) Kangal Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğünün 13.11.2020 tarih ve                                 E-94305829-167.01-1397 sayılı yazısı.

Kangal Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğünün "2021 Yılı Fikir ve Projeler" konulu ilgi yazısı ve ekleri ekte gönderilmiş olup, yazıda belirtilen hususlar doğrultusunda gerekli iş ve işlemlerin yürütülmesi hususunda;

Kas

Rehberlik Hizmetleri ve AR-GE daire başkanlıklarınca UNİCEF desteğiyle bilinçli internet kullanımı için her kademede öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik e-broşürler hazırlanmıştır. Hazırlanan 12 e-Broşür içerisine Genel Müdürlüğümüzce üretilen, karekod ve link kullanılarak ulaşılabilecek 16 video ve 8 animasyon filmi eklenmiştir.

Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin teknolojik iletişim araçlarıyla kurdukları bağı ve düzeyi olumlu etkileyecek olan broşürler aynı zamanda Bakanlığımızca okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin yürütülmesinde bu yıl Genel Hedef olarak belirlenen "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" hedefine kaynaklık edecektir.