ÖZEL EĞİTİM VİDEOLARI

Çocukların Koronavirüs Riski Altında Hijyen Kurallarına Uyumunun Sağlanması videosu için tıklayınız.

Çocukların Koronavirüs Sürecinde Kapalı Alanlarda Aile ve Yabancılarla İlişkileri videosu için tıklayınız.

Çocukların Koronavirüs Sürecinde Psikolojik Anlamda Güçlendirilmesi videosu için tıklayınız.

Özel Gereksinimli Öğrencilerde Okuma Yazmaya Hazırlık-Dikkat Kazanma videosu için tıklayınız.

Özel Gereksinimli Öğrencilerde Okuma Yazmaya Hazırlık-Bellek Çalışmaları videosu için tıklayınız.

Özel Gereksinimli Öğrencilerde Okuma Yazmaya Hazırlık-Ses Farkındalığı videosu için tıklayınız.

Özel Eğitimde Beslenme Koşulları videosu için tıklayınız.

Özel Eğitimde Hijyen Koşulları videosu için tıklayınız.

Özel Eğitimde Başlıca Kurumlardan Yardım Alma videosu için tıklayınız.

Özel Gereksinimli Öğrencilerin İzlediklerini ve Dinlediklerini Cevaplama Becerilerini Geliştirme videosu için tıklayınız.

Özel Gereksinimli Öğrencilerin Görsellerle Okuduğu Metnin İçeriğini İlişkilendirmeleri videosu için tıklayınız.

Özel Gereksinimli Öğrencilerin Dinlediği ve İzlediğine Yönelik Sorulan Sorulara Cevap Verme Becerileri videosu için tıklayınız.

Özel Gereksinimli Öğrencilere Karşı Anne Baba Tutumları Nasıl Olmalı videosu için tıklayınız.

Özel Eğitim öğrencilerinin duygu tanımı ve yönetimi konusunda ailelerin bilgilendirilmesi videosu için tıklayınız.

Özel Gereksinimli Öğrencilerde Problem Çözme Becerisini Geliştirme Yolları videosu için tıklayınız.

Özel Gereksinimli Öğrencilerde Beslenme videosu için tıklayınız.

Yayın: 14.04.2020 - Güncelleme: 14.04.2020 10:55 - Görüntülenme: 351
Kaynak: http://orgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_04/09195354_eba44.mp4