e-Twinning

Mrt

Şbt

Okul Müdürümüz Aydın CANPOLAT ve Fatih GÜNDÜZ  ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Alkan'ı Makamında ziyaret ettiler. Ziyarette  Sayın Alkan'a yapılan çalışmalar ve yürütülen eTwinning çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Şbt

KONUMUZ GÜVENLİ İNTERNET

Ock

Pijamamla Kitap Okuyorum" etwinning projemiz tüm hızı ile devam ediyor.

Ock

Avrupa'dan 3 okulun katılım gösterdiği(Romanya:2,Slovakya:1 Türkiye:8 Ukrayna:4) E-twinning projemize okulumuz öğretmeni Fatih GÜNDÜZ de aralık ayında katılmış olup çalışmalara başlamıştır. Proje:Doğa, insanlığın ayrılmaz bir parçasıdır. Doğa sevgisi çocukluktan itibaren beslenmeli, bu nedenle ilkokul öğrencileri için öğrencilerin topraklarının doğası ve diğer ülkelerin doğası hakkında bilgi edineceği bir proje hazırladık.

Ock

Okumayı bir ihtiyaç olarak görecek, boş zamanlarını okuyarak değerlendirecek öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimize düzenli kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Kitap okumanın faydaları saymakla bitmez tabi ki, biz öğrencilerimizin özellikle yatmadan önce kitap okumasını hedefliyoruz. Bilindiği üzere geceleri beynimiz daha çok çalışmaktadır. Dinlenirken ve uyurken tüm enerjimiz beyinde toplanır. İşte bu yüzden uyku öncesi okuduğumuz şeyler çok daha iyi aklımızda kalacaktır.

Ara

Avrupa'dan 1 Türkiye den 10 okulun katılım gösterdiği E-twinning projemize okulumuz öğretmeni Fatih GÜNDÜZ de aralık ayında katılmış olup çalışmalara başlamıştır. Proje:Öğrencilerimiz ülkelerinin bölgelerine ait yöresel yemekleri her ay kategoriye uygun anneleri ile birlikte yapacak ve tanıtacaklar. Pandemi döneminde ailesi ile beraber eğlenceli bir faaliyet gerçekleştirmiş olacaklar.

2/A sınıfımız proje kasamında artık yatmadan önce kita okuyor