T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / KANGAL - Atatürk İlkokulu

BURASI BİZDE

 

UZAKTAN EĞİTİM

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Müdürlüğümüz Temel Eğitim-1 Bölümü tarafından ilkokul 1, 2, 3, 4. sınıflara yönelik uzaktan eğitim süreçlerinin ve çocuklarımızın gelişim alanlarının desteklenmesi için "Burası BİZDE" e-fasikülleri hazırlandı. Burası BİZDE (Bursa İlkokulda Eğitimi Zenginleştirme ve Destek Projesi) adlı çalışma müfredatta verilen ilkokul kazanımlarıyla ilişkilendirilmiş, çocuklarımızın yaş düzeylerine uygun, eğlenceli ve özgün etkinliklerin yer aldığı, her sınıf seviyesinde ayrı ayrı hazırlanan e-fasiküllerden oluşmaktadır

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim-1 Bölümü tarafından ilkokul 1, 2, 3, 4. sınıflara yönelik uzaktan eğitim süreçlerinin ve çocuklarımızın gelişim alanlarının desteklenmesi için "Burası BİZDE" e-fasikülleri hazırlandı.

Burası BİZDE (Bursa İlkokulda Eğitimi Zenginleştirme ve Destek Projesi) adlı çalışma müfredatta verilen ilkokul kazanımlarıyla ilişkilendirilmiş, çocuklarımızın yaş düzeylerine uygun, eğlenceli ve özgün etkinliklerin yer aldığı, her sınıf seviyesinde ayrı ayrı hazırlanan e-fasiküllerden oluşmaktadır.

Fasiküller, Millî Eğitim Bakanlığı ders kitaplarını da hazırlayan, Temel Eğitim Bölümümüze bağlı Ders Kitabı Yazım Komisyonu'nun desteği ile okul yöneticileri, rehberlik, İngilizce ve sınıf öğretmenlerimizden oluşan uzman bir ekip tarafından özenle hazırlandı.

Hazırlanma sürecinde okulumuzun öğretmenlerinin de yer aldığı bu fasiküller çocuklarımızın öğrendiklerini pekiştirmek ve tekrarını sağlamak amacı ile oldukça faydalı olacaktır.

BURASI BİZDE FASİKÜLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

E-fasikülleri indirmek için ilgili görselin üzerine tıklayınız.

               

               

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.12.2020 - Güncelleme: 25.12.2020 00:12 - Görüntülenme: 2447
Kaynak: http://bursa.meb.gov.tr/teba/Sayfalar/26burasbzde?fbclid=IwAR3UWmFiQisRoiIiGjGBP3uX8VzCKOFGiBp5OjfcUUAqBmhhwNNKpergzs
  Beğen | 18  kişi beğendi